GANACHES
GANACHE
MADAGASCAR
MANJARI Grand Cru chocoladeganache uit Madagascar omhuld met zwarte chocolade.
​
Ingrediënten
pure chocoladecouverture MANJARI minimaal 64% cacao cacao (cacaobonen uit Madagascar, suiker, cacaoboter, emulgator: sojalecithine, natuurlijk vanille-extract), sojamelk, pure chocoladecouverture CARAÏBE minimaal 66% cacao (cacaobonen, suiker, cacaoboter, emulgator: sojalecithine, natuurlijk vanille-extract), kokosolie, invertsuiker, dextrose, sorbitol, kleurstoffen: zilver
Allergenen
Soja
Coating
Verkrijgbaar in zwarte chocolade coating
GANACHE
KOFFIE
Ganache van zwarte chocolade en zijn subtiele tonen van koffie omhuld met zwarte chocolade
Ingrediënten
pure chocoladecouverture CARAÏBE minimaal 66% cacao (cacaobonen, suiker, cacaoboter, emulgator: sojalecithine, natuurlijk vanille-extract), sojamelk, kokosolie, invertsuiker, sorbitol, dextrose, koffie.
Allergenen
Soja
Coating
Verkrijgbaar in zwarte chocolade coating
GANACHE
FRAMBOOS
Ganache met frambozenpulp omhuld met zwarte chocolade
Ingrediënten
frambozenpulp, pure chocoladecouverture CARAÏBE minimaal 66% cacao (cacaobonen, suiker, cacaoboter, emulgator: sojalecithine, natuurlijk vanille-extract), pure chocoladecouverture MANJARI minimaal 64% cacao (cacaobonen uit Madagascar, suiker, cacaoboter, emulgator: sojalecithine, natuurlijke vanille-extract), suiker, kokosolie
Allergenen
soja
Coating
Verkrijgbaar in zwarte chocolade coating
GANACHE
KALAMANSI
Ganache van pure chocolade met pulp van kalamansi-citroen omhuld met pure chocolade
Ingrediënten
pure chocoladecouverture CARAÏBE minimaal 66% cacao (cacaobonen, suiker, cacaoboter, emulgator: sojalecithine, natuurlijk vanille-extract), pure chocoladecouverture MANJARI minimaal 64% cacao (cacaobonen uit Madagascar, suiker, cacaoboter, emulgator: sojalecithine, natuurlijke vanille-extract), kalamansi citroenpulp, suiker, kokosolie
Allergenen
Soja
Coating
Verkrijgbaar in zwarte chocolade coating
GANACHE
ROZE BESSEN
Ganache van pure chocolade en infusie van roze bessen omhuld met pure chocolade
Ingrediënten
Chocoladecouverture CARAÏBE 66% cacaomin (cacaobonen, suiker, cacaoboter, emulgator: sojalecithine , natuurlijk vanille-extract), sojamelk , kokosolie, invertsuiker, dextrose, sorbitol, roze bessen
Allergenen
soja
Coating
Verkrijgbaar in zwarte chocolade coating
GANACHE
KARDEMOM
Ganache van pure chocolade en infusie van kardemom omhuld met pure chocolade
Ingrediënten
Chocoladecouverture CARAÏBE 66% cacaomin (cacaobonen, suiker, cacaoboter, emulgator: soja lecithine, natuurlijk vanille-extract), sojamelk, kokosolie, invertsuiker, dextrose, sorbitol, kardemom infusie
Allergenen
Soja
Coating
Verkrijgbaar in zwarte chocolade coating
GANACHE
PASSIEVRUCHT
Ganache van pure chocolade met passievruchtpulp omhuld met pure chocolade
Ingrediënten
passievruchtpulp, CARAÏBE chocoladecouverture 66% cacaomin (cacaobonen, suiker, cacaoboter, emulgator: sojalecithine, natuurlijk vanille-extract), GRAND CRU MADAGASCAR couverture chocolade 64% min cacao (cacaobonen, suiker, cacaoboter, emulgator: sojalecithine, natuurlijk vanille-extract), suiker, kokosolie
Allergenen
soja
Coating
Verkrijgbaar in zwarte chocolade coating